Biolog sökes

 

EnviroPlanning är ett kunskapsorienterat konsultföretag som erbjuder tjänster inom Akvatisk biologi, Biologisk mångfald, Miljösäkrad samhällsbyggnad och Hållbar kemikalieanvändning. Vår vision är att samhällets utbyggnad skall styras av ekosystemets värden och människans hälsa. Vi är idag tjugo anställda och har arbetsglädje, affärsmässighet, tydlighet och hållbara lösningar som kärnvärden.

Vem vi söker

Vi söker en biolog med bred ekologisk bas och med goda artkunskaper. För rätt person innebär tjänsten stora möjligheter att driva och leda egna uppdrag inom området. Vi önskar att du har minst en magisterexamen inom biologi, ett gediget naturintresse, stor erfarenhet av fältarbete och mycket goda botaniska artkunskaper. Vi värdesätter dokumenterad kunskap inom miljölagstiftning och att du har några års erfarenhet som konsult, egen företagare, arbete på naturvårdsorganisation eller som handläggare inom stat och kommun.

Arbetsuppgifter som kan bli aktuella är t ex:

  • naturvärdesinventeringar, biotopskyddsinventeringar
  • naturvårdssakkunnig i infrastruktur- och samhällsbyggnadsprojekt
  • delta i arbete med MKB
  • delta i arbete med ekosystemtjänstanalyser
  • arbeta med barriäreffekter av infrastruktur för flora och fauna
  • arbeta med biologisk byggledning

Vi förutsätter att du är nyfiken på nya arbetsuppgifter, flexibel och känner stort engagemang för arbete i grupp och att driva projekt framåt. Som konsult ska du vara en god kommunikatör och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du tar egna initiativ och säljer gärna dina egna och andras tjänster. Körkort är ett måste.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan till info@enviroplanning.se snarast eller senast 2018-04-30 märkt ”BM2018 Biolog” där du beskriver dig själv i ett personligt brev och skickar det tillsammans med ditt CV. På grund av många inkommande projekt intervjuar vi sökande löpande. Du kan kontakta Tony Johansson, VD, på 0705-397240 eller Anna Dahlén, teamledare, på 0738-179829 om du vill veta mer om tjänsten.

Välkommen med Din ansökan!

Dela