Viltekolog sökes

 

EnviroPlanning är ett kunskapsorienterat konsultföretag som erbjuder tjänster inom Akvatisk biologi, Biologisk mångfald, Miljösäkrad samhällsbyggnad och Hållbar kemikalieanvändning. Vår vision är att samhällets utbyggnad skall styras av ekosystemets värden och människans hälsa. Vi är idag tjugo anställda och har arbetsglädje, affärsmässighet, tydlighet och hållbara lösningar som kärnvärden. 

Vem vi söker

Vi söker en biolog med bred bas men som specialiserat sig inom viltekologi, naturvårdsbiologi och terrester ekologi. För rätt person innebär tjänsten stora möjligheter att driva och leda egna uppdrag inom området. Du kommer att få arbeta med utredningar som gäller ekologisk anpassning av infrastruktur, kompensations-åtgärder för fauna och olika typer av inventeringar och uppföljningar för faunan. Vi arbetar ofta åt Trafikverket i olika skeden från planering till byggnation av infrastruktur. Du kommer med din kompetens att fördjupa och komplettera våra nuvarande specialister inom naturvårdsbiologi och viltekologi.

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av liknande arbete från konsultföretag, universitet eller myndighet. Du har minst en magisterexamen i biologi, med en inriktning mot terrester biologi, naturvårdsbiologi eller viltekologi. Vi ser gärna att du har vana från förvaltning och är väl förtrogen med GIS.

Vi förutsätter att du är nyfiken på nya arbetsuppgifter, flexibel och känner stort engagemang för arbete i grupp och att driva projekt framåt.  Som konsult ska du vara en god kommunikatör och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du tar egna initiativ och säljer gärna dina egna och andras tjänster. Körkort är ett måste.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan till info@enviroplanning.se snarast eller senast 2018-04-30 märkt ”BM2018 Viltekolog” där du beskriver dig själv i ett personligt brev och skickar det tillsammans med ditt CV. På grund av många inkommande projekt intervjuar vi sökande löpande.  Du kan kontakta Tony Johansson, VD, på 0705-397240 eller Mattias Olsson, teamledare, på tel 0739-471147 om du vill veta mer om tjänsten.

Välkommen med Din ansökan!

Dela