Karriär

 

Välkommen till EnviroPlanning

Vi är miljökonsulter och vägleder våra kunder mot lösningar som är såväl ekonomiskt som ekologiskt och etiskt hållbara. Vår vision är att samhällets utbyggnad skall styras av ekosystemets värden och människans hälsa. På så sätt skapas en bättre värld utifrån miljöhänsyn.

EnviroPlanning grundades år 2000 och har under åren skapat sig ett gott rykte i branschen. Idag är vi 18 medarbetare med varierande specialistkompetenser som t.ex. miljövetare, biologer, landskapsarkitekter och ingenjörer. Vi är en blandning av nyutexaminerade och personer med lång praktisk erfarenhet eller gedigen forskningsbakgrund.

Kunskap och kvalitet värderas högt på företaget. Därför satsar vi mycket på utbildning och att varje medarbetare ska få möjlighet att utvecklas i sin roll och sina projekt. Arbetsglädje är ett annat kärnvärde i företaget. Strävan är att kunna ha ett stort engagemang i sina arbetsuppgifter samtidigt som det finns en flexibilitet som möjliggör ett rikt socialt liv med familj, fritid och vänner.

Kontoret är centralt beläget på gångavstånd från centralstationen vid Lilla Bommen i Göteborg.

 

Lediga tjänster

Just nu har vi inga jobbannonser ute, men vi kan ändå har behov av nya medarbetare. Om du är intresserade av att jobba hos oss, skriv en kort presentation och ladda upp ditt CV med hjälp av kontaktformulären på sidan Kontakta oss