EnviroPlanning biolog sökes

Biologer sökes - EnviroPlanning växer

Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och söker 1-2 biologer med bred biologisk bas och goda artkunskaper. Placering är Göteborg eller Linköping. För rätt person innebär tjänsten stora möjligheter att driva och leda egna uppdrag inom området. Vi önskar att du har minst en magisterexamen inom biologi, ett gediget naturintresse, stor erfarenhet av fältarbete och mycket goda botaniska artkunskaper. Vi värdesätter dokumenterad kunskap inom miljölagstiftning och att du har några års erfarenhet som konsult, egen företagare, arbete på naturvårdsorganisation eller som handläggare inom stat och kommun.

Arbetsuppgifter som kan bli aktuella är t ex:
-naturvärdesinventeringar, biotopskyddsinventeringar
-naturvårdssakkunnig i infrastruktur- och samhällsbyggnadsprojekt
-delta i arbete med MKB
-delta i arbete med ekosystemtjänstanalyser
-arbeta med barriäreffekter av infrastruktur för flora och fauna

Allmänna krav
Vi förutsätter att du är nyfiken på nya arbetsuppgifter, flexibel och känner stort engagemang för arbete i grupp och att driva projekt framåt. Som konsult ska du vara en god kommunikatör och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du tar egna initiativ och säljer gärna dina egna och andras tjänster. Körkort är ett måste.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till info@enviroplanning.se snarast eller senast 31 augusti. Beskriv dig själv i ett personligt brev och skickar det tillsammans med ditt CV. På grund av många inkommande projekt intervjuar vi sökande löpande. Du kan kontakta Tony Johansson, VD, på 0705-397240 om du vill veta mer om tjänsten.

Välkommen med Din ansökan!

Dela