Byggledare miljö infrastrukturprojekt

Byggledare miljö med erfarenhet av infrastrukturprojekt

Är du en erfaren miljöbyggledare och vill ha ett nytt utmanande projekt inom järnväg? Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster i Västsverige gällande miljöfrågor i byggskedet av järnvägsprojekt. Rätt kandidat har möjlighet att direkt engageras i större pågående uppdrag. Vi önskar att du har minst 5 års erfarenhet av miljöbyggledning och liknande uppgifter. Du ska kunna hantera alla typer av miljöfrågor såsom naturmiljö, vatten, buller/vibrationer, kulturmiljö och förorenad mark.

Vi önskar även att du har minst en magisterexamen inom biologi alternativt miljövetare.

Krav på kompetens och erfarenhet
• Krav på 5 års erfarenhet som miljöbyggledare inom infrastrukturprojekt inkl. hantering av större jordschakt med vattenhantering i stadsmiljö.
• Hanterat natur- och kulturmiljöfrågor inom produktion av väg eller järnväg.
• Goda kunskaper inom miljölagstiftningen.
• Kunskap och erfarenhet av mängdreglering i anläggningsentreprenader.
• Genomgångna utbildningar för tillträde järnvägsanläggning är meriterande.

Allmänna krav
Vi värdesätter att du är en relationsbyggare och känner stort engagemang. Som konsult ska du även vara strukturerad och bra på att samordna.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till info@enviroplanning.se snarast eller senast 8 november. Beskriv dig själv i ett personligt brev och skickar det tillsammans med ditt CV. På grund av många inkommande projekt intervjuar vi sökande löpande. Du kan kontakta Tony Johansson, VD, på 0705-397240 om du vill veta mer om tjänsten.

Välkommen med Din ansökan!
 

Dela