Vill du bli en av oss?

EnviroPlanning består av ett entusiastiskt gäng medarbetare med olika kompetenser som miljövetare, biologer, viltekologer, ekotoxikologer och ingenjörer. Flera har lång praktisk erfarenhet och gedigen forskningsbakgrund.

En arbetsplats med fokus på kundnytta, arbetsglädje, hög kompetens och utveckling? Check, check, check, check! Vi vet att vi inte vore någonting utan våra medarbetare och därför är det viktigt för oss att på olika sätt involvera dem i bolagets alla delar, i allt från uppdragsledning till marknadsföring. Vi tror på att arbeta under ett stort mått av eget ansvar och att alltid välkomna utmaningar som gör att vi fortsätter utvecklas. För oss är det viktigt att jobba sida vid sida, hålla nyfikenhetens låga vid liv och använda allas kompetenser och erfarenheter för att lyckas vara en engagerad och kompetent partner till våra kunder.

Vi ser gärna vår arbetsplats som ett växthus där alla våra medarbetare ska få gro och spira genom att kontinuerligt utbildas och utvecklas inom sin roll och sina projekt.

Personalförmåner

På EnviroPlanning har vi flera olika personalförmåner. Här är några vi tycker extra mycket om!

  • Friskvårdstimme varje vecka och friskvårdsbidrag.
  • 3 dagar extra ledighet per år.
  • Uttalad policy av ett långsiktigt hållbart arbetsliv med balans mellan privat- och arbetsliv.

Hör av dig!

Vi är alltid på jakt efter nya engagerade medarbetare och tar gärna emot spontanansökningar! Skicka ett mail med ditt CV och berätta på vilket sätt du passar in hos oss till info@enviroplanning.se.